Népes csapattal érkeztek Kordáék

Létrehozva 2018. augusztus 31. (péntek)

Népes csapattal érkeztek KordáékSzeptember első napjaiban újabb mérföldkőhöz érkezik a Korda Racing, a csapat ugyanis egységesítette R5-ös versenyautó flottáját és a Steelvent Ózd Rallyn már két Skoda Fabia-t állít hadrendbe. A csapat ráadásul rendkívül kedvező előjelekkel tekinthet a bajnoki forduló elé, hiszen a bajnokság legutóbbi aszfaltos állomásán, a Székesfehérvár Rallyn Velenczei Ádám és Szedő Csaba a dobogó második fokán ünnepelte pályafutása eddig legjobb eredményét, míg Kazár Miklós a Veszprém Rally futamgyőzelmével felvértezve érkezik Ózdra.

- Nagyon bízunk benne, hogy a hétvégén akár kettős dobogót is ünnepelhetünk, de ehhez azért a többieknek is lesz egy-két szava – fogalmazta meg várakozásait Korda Erik a verseny előtt. Mikiék és Ádámék is abszolút esélyesek a győzelemre, de nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy milyen erős a bajnokság élmezőnye, rajtunk kívül még négy-öt páros is nyerni jön Ózdra. Ami minket illett az, hogy mostanra eljutottunk oda, hogy két R5-ös Skoda Fabia áll műhelybe csak a hab a tortán. Az idei évben számos háttérben zajló fejlesztés történt csapatunknál, többek között megújult a szerviz jármű flottánk is és a motorhome-unk is, amely a világ bármely pontján megállná a helyét. Azonban ezek után sem dőlünk hátra, a fejlődés nem áll meg, mi is folytatjuk a munkát és bízom benne, hogy hamarosan további izgalmas újdonságokról számolhatunk be.

A Steelvent Ózd Rallye-n idén is csak az első osztály és az ORC vesz részt, ahol két R5-ös párosunk mellett ott lesz még Hevesi Pisti is, aki most is szeretné meglepni az R5-ös versenyzőket az öreg Mitsubishivel. Megkapták az ORC licencet, így a hétvégén már két versenynapra készülhet Makovics Ádám és Pók Dániel, akik Ózdra is a BMW-vel érkeznek.

A másodosztály számára a hétvégén külön versenyként, de az elsőosztállyal közösen kerül sor bajnoki fordulóra, a CREDOBUS Salgó Rallye2-n Balics Ákos és Borsfai Dávid képviseli csapatunkat. A fiúk ott szeretnék folytatni, ahol a Baranya Kupán abba hagyták, vagyis ezúttal is kategóriájuk első helyére pályáznak.

A Korda Racing versenyzői a Steelvent Ózd Rallyn:
#4. Kazár Miklós /Tóth Zsolt, Skoda Fabia R5 R5
#5. Velenczei Ádám/Szedő Csaba, Skoda Fabia R5
#21. Hevesi István/Bottyán János, Mitsubishi Lancer EVO VI
#57. Makovics Ádám/Pók Dániel, BMW E46 M3