Feszültek voltunk, de sok pontot szereztünk

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Feszültek voltunk, de sok pontot szereztünkAlig több, mint 100 lóerő szolgálja Baksai Lacit és Erdei Zolit a gyorsaságikon, de az Iseum Rallye óta folyamatosan jól szerepelnek a Rallye2 Bajnokság kupáiban, hol a Lada kupában, hol a 2WD kupában szereznek serlegeket, győzelmeket. Komlón igaz „csak” egy ezüstérem jutott nekik a 2WD-ben, de ezzel továbbra is egészen jól állnak a kétkerék meghajtásúak éves értékelésben, a Salgó Rallye előtt. Baksai Lászlóval beszélgettünk.

Bővebben

A verseny végén oldódtunk fel igazán

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

A verseny végén oldódtunk fel igazánGyöngyösi Marci és Kollár Karesz kívülről nézve és a fotóik tanulsága alapján a tőlük megszokott jó hangulatban száguldozott a baranyai pályákon, pedig nagy feszültség volt bennük és a csapatukban is az elmúlt három futam fiaskói miatt, valamint a Veszprém Rallye után elvégzett fél autó felújítás sikeressége okán is aggódtak. A vége viszont jó lett, a kocsi rendben volt, a komlói célban pedig már felszabadultan ünnepelte az egész csapat az 5-ös géposztály bronzérmét. Gyöngyösi Marcell foglalta össze a mecseki kalandjaikat.

Bővebben

Alig volt tiszta gyorsaságink

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Alig volt tiszta gyorsaságinkDudás Gergőnek és Szabó Bencének egyáltalán nem jött ki a lépés a Baranya Kupán, majdnem minden gyorsaságin hátráltatta őket valami, ráadásul szinte egész hétvégét „hajléktalanként” töltötték a szervizparkban, zuhéban, és perzselő forróságban egyaránt. Ezt a „remek” kiruccanást a verseny végén még sikerült nekik megkoronázni egy kicsúszással, így érthető, ha Gergőék már csakis a Salgó Rallye-ra koncentrálnak, szeretnék gyorsan elfeledni a komlói hétvégéjüket. Dudás Gergővel beszélgettünk.

Bővebben

Átestünk a tűzkeresztségen

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Átestünk a tűzkeresztségenNagyon készült a Baranya Kupára az Ivony Csaba – Kreicsi Bálint páros, ami nem volt meglepő, mert idén többször is elmondták, hogy rettenetesen várják a megmérettetést, a mecseki pályákon. A P13-as kategóriában a pontgyűjtés sajnos nem jött össze nekik, és úgy néz ki, hogy Salgótarjánban, hazai pályán sem lesz esélye, az eddig nagyon szimpatikusan nyilatkozó „újonc” párosnak a továbblépésre. Ivony Csabával beszélgettünk.

Bővebben

Nem akartuk meggyilkolni a váltót

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Nem akartuk meggyilkolni a váltótAz idei év egyik legfurcsább „betegsége” támadta meg Nyilas Peti és Friedrich Laci autóját a Baranya Kupán, ugyanis több 5-ös kategóriában versenyző, hondás duó sportszerével együtt az ő kocsijukat is váltóprobléma sújtott, ám nekik nem volt szerencséjük, mert a jó kezdés után idő előtt kellett feladniuk a komlói megmérettetést. A páros viszont nem tétlenkedik, mert nem felejtették el, hogy Veszprémben kategóriát nyertek, ez pedig a mecseki fiaskó után is jókora lendületet ad nekik, a salgótarjáni felkészüléshez. Nyilas Péterrel beszélgettünk.

Bővebben

Év végén jól jön majd a komlói második helyünk

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Év végén jól jön majd a komlói második helyünkTim Gabi és Timár Tomi alig várta, hogy a murva után visszatérjenek az aszfaltra, pedig egyáltalán nem volt könnyű dolguk Komlón sem, de végre kupákkal megrakva térhettek haza a futam végén. Ennek ellenére Gabiék gondolatai már néhány héttel előrébb járnak, ugyanis az év legfontosabb versenye következik a számukra, a Salgó Rallye, mégpedig az általuk elég jól ismert, hazai pályákon. Tim Gáborral beszélgettünk.

Bővebben

Nem tudjuk, hogy mi okozta a hibát

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Nem tudjuk, hogy mi okozta a hibátNem sokan fogadtak volna arra nagyobb mennyiségű készpénzzel a Baranya Kupa rajtját megelőzően, hogy a Ráti Gergő-Borók István páros nem fog felállni a futam végén az összetett értékelésben, a dobogóra, ám egy technikai hiba miatt mégis így alakult a hazai versenyük. Gergőék hamar rendbe hozták a gyönyörű Ford Escort MK2-t, de a Komlón begyűjtött hátrányukat csak Salgótarjánban kezdhetik majd meg ledolgozni, a baranyai legények. Ráti Gergővel beszélgettünk.

Bővebben

A Déli régió nem játék

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

A Déli régió nem játékBacsa Tamás és Hanyik Gergely Hajdú-Biharból, Berettyóújfaluból utazott el Komlóra, hogy kipipáljon egy tételt a bakancslistáján, és nem bánták meg a srácok a hosszú kiruccanást, mert pályafutásuk legjobb eredményét érték el a Baranya Kupán. A siker után jelenleg a kemény munkán van a hangsúly, mivel a Salgó Rallye még nem állt össze teljesen a párosnak, de azon vannak, hogy szeptember elején, Nógrádban is ott lehessenek a Rallye2 Bajnokság mezőnyében. Bacsa Tamással beszélgettünk.

Bővebben

Átvettük a vezetést, így elégedettek vagyunk

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Átvettük a vezetést, így elégedettek vagyunkTrencsényi Vince és Pannuska Dávid ismeretlen terepre tévedt a Baranya Kupán, de tökéletesen helytálltak, mivel a futam végén megszerzett második helyükkel újra magukhoz ragadták a 201-es rajtszámot, így Salgótarjánban az élről vágnak neki a Rallye2 Bajnokság hetedik futamának. De előtte, Trencsényi Vince összefoglalta nekünk a komlói tapasztalataikat.

Bővebben

Minden megtörtént velünk Komlón

Létrehozva 2018. augusztus 20. (hétfő)

Bencs Zoltán: Minden megtörtént velünk KomlónBencs Zoli és Bencs Gabi számára nem volt könnyű a komlói versenyhétvége, mivel az időjárás mellett a Hondájával is nagyot küzdött a miskolci versenyzőpáros. A csaták, és a késések a verseny végére, a negyedik helyet eredményezték nekik, az 5-ös géposztályban. A kalandos mecseki hétvégéről, Bencs Zoltánnal beszélgettünk.

Bővebben