Egyszerűen minden klappolt

Létrehozva 2018. augusztus 19. (vasárnap)

Balics Ákos: Egyszerűen minden klappoltHa türelmetlenül is, de kivárták a Hondájuk megújulását Balics Ákosék, ám megérte, mert Borsfai Dáviddal a jobb1-ben fölényes győzelmet arattak a Baranya Kupán, a 7-es géposztályban. Ez a siker egy másikat is hozott magával, ugyanis a páros, a kategória éves értékelésében is az élre katapultálta önmagát. Balics Ákossal beszélgettünk.

Bővebben

Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért

Létrehozva 2018. augusztus 19. (vasárnap)

Krehlik Nándor: Sokat dolgoztunk ezért a győzelemértKrehlik Nándi és Madarász Szabi annak ellenére, hogy még soha nem állt rajthoz a Baranya Kupán, magasra tette a lécet, és az összetett értékelés első helyéért utazott el Borsodból, Komlóra. A futam végén kiderült, hogy a terveik nem voltak eltúlzottak, bár a körülmények többször is kibabráltak velük, de két aranyérmet is begyűjtöttek, amivel hatalmasat léptek előre az éves értékelésben. Krehlik Nándorral beszélgettünk.

Bővebben

Credobus Salgó Rallye2 az M6Log kupáért

Létrehozva 2018. július 27. (péntek)

Credobus Salgó Rallye2 az M6Log kupáért

Ki a bajnok? Vizelli!!!

Létrehozva 2016. november 01. (kedd)

Ki a bajnok? Vizelli!!!A címben említett mondattól zúgott Ózd főtere október 30-án este, miután az évad valamint az Ózd Rallye utolsó gyorsaságiját is teljesítette a Rallye2 Bajnokság mezőnye és a céldobogó elé begördült Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Lada VFTS-ével. A Vizelli-Vizelli duó nem mellesleg - bár ez ott és akkor szinte senkit nem érdekelt - az abszolút bajnoki cím mellett az Ózd Rallye abszolút és a géposztály első helyét is megszerezte. A záró gyorsasági azonban annyi izgalmat és eseményt tartogatott, ami akár egy teljes Rallye2-es versenyhétvégére is elegendő lett volna.

Bővebben...

R2 gyorsriportok

Létrehozva 2016. október 29. (szombat)

R2 gyorsriportok Az évad záró futamára, az Ózd Rallye 49 versenyzőpáros adta le a nevezését a Rallye2 Bajnokságban. A legnagyobb kérdés, az abszolút bajnoki cím sorsa lesz és az is garantált, hogy 2016-ban új bajnokot avat az utánpótlás bajnokság. A hatos géposztály bajnoki címéért folytatott harc is nyitott még, több géposztály dobogós pozícióiért is hatalmas csaták fognak dúlni, ezért megkérdeztük a Rallye2 versenyzőit, hogy milyen tervekkel, vágyakkal elképzelésekkel állnak majd rajthoz az Ózd Rallye-n.

Bővebben...

Tóth István: Nem lenne könnyű a sisakunkat szögre akasztani

Létrehozva 2016. október 28. (péntek)

Tóth István: Nem lenne könnyű a sisakunkat szögre akasztaniTóth István, azaz PistiX és Sillye Zsolti Salgótarjánban nem ért célba a Ladájával, sőt még a verseny felét sem tudták abszolválni a hajdúsági srácok, mert egy rosszul megválasztott kanyarív miatt a harmadik szakaszon véget ért a versenyük és szeretett versenyautójukkal közös pályafutásuk is egyben. PistiX egy gyorstalpalós kereskedelmi suli elvégzése után szerszámot fogott és nekilátott a jó öreg Zsiguli épségben maradt alkatrészeinek a bontásához, értékesítéséhez, de örömünkre ez a villámakció nem egy hirtelen felindulásból elkövetett vég, hanem a megújulás kezdete, amiről Tóth Istvánnal beszélgettünk.

Bővebben

Nagy Péter: Amire számítottunk, az bejött

Létrehozva 2016. október 28. (péntek)

Nagy Péter: Amire számítottunk, az bejöttNagy Peti és Gonda Dani Székesfehérváron mutatta be új Peugeot 306-os versenyautóját, amivel egyre jobban kezdenek megbarátkozni és most már az eredmények, a pontok és a kupák is gyűlnek a srácok tarsolyában. A salgótarjáni ezüstérmük után Petiék, Ózdon újra kiélezett csatákra készülnek, mivel a P13-as géposztály év végi dobogós helyeiről fognak a kategóriatársakkal dönteni és vélhetően nem lesz egyszerű a dolguk, kemény támadásokra számítanak az üldözőiktől. Nagy Péterrel beszélgettünk.

Bővebben

A mínuszok döntenek?

Létrehozva 2016. október 25. (kedd)

A mínuszok döntenek?Utolsó versenyéhez érkezik 2016-ban, Ózdon a Rallye2 Bajnokság is, de a legnagyobb csata, az abszolút bajnoki címért folytatott ütközet még hátra van. A helyzet, a jelenlegi állás szerint a Vizelli házaspárnak kedvezne, 11,5 ponttal vezetnek, de túl sok pontot kell eldobniuk az év végi mínuszolásnál, ami a Neukirchner-Guzi duó malmára hajtja a vizet. Az abszolúton túl a hatos géposztályban szintén a bajnoki cím sorsa lesz a tét, de a kategóriák dobogós pozícióiért is garantáltan késhegyre menő ütközetek alakulnak ki majd az Ózd környéki gyorsasági szakaszokon.

Bővebben...

Szauer Gergő: Fáradtak, de boldogak voltunk a célban

Létrehozva 2016. október 23. (vasárnap)

Szauer Gergő: Fáradtak, de boldogak voltunk a célbanSzauer Gergő és Rácz Laci nem sokkal az 50. jubileumi Mecsek Rallye rajtja előtt kapta meg a „behívóját”, amit örömmel el is fogadtak a mohácsi srácok, majd azt is bebizonyították, hogy megérdemelték a bizalmat, mert Rallye2-es versenyzőként győzelemmel mutatkoztak be az ORB mezőnyében. Gergőék végtelenül boldogok voltak a célban és a verseny után, de tudják, hogy néhány héten belül egy újabb, mindent eldöntő csata vár rájuk Ózdon, ahol a Rallye2 Bajnokság év végi pozícióinak ügyében fognak egy csöppet sem egyszerű ütközetet vívni a vetélytársakkal. Szauer Gergővel beszélgettünk.

Bővebben

Berecz Gábor: Meglepett minket a ceredi pálya

Létrehozva 2016. október 20. (csütörtök)

Berecz Gábor: Meglepett minket a ceredi pályaBerecz Gabi és Szekeres Laci régen állhatott már rajthoz a Rallye2 Bajnokságban, ám ez egyáltalán nem látszott a srácok tempóján, hiszen a géposztályuk élmezőnyével harcoltak a nyitó, ködös gyorsaságin. De Cereden becsapta őket a vizes pálya, befaroltak az erdőbe, ahol jócskán összetörték a Hondájuk hátulját. A szervizcsapatot és Gabiékat viszont nem olyan fából faragták, hogy rögvest feladnák a versenyt, így visszatértek a szervizbe, kipofozták a kocsit, teljesítették a salgótarjáni verseny második felét, amiről Berecz Gábor beszélt nekünk.

Bővebben...